• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den tidligere Brøndby-spiller og nuværende ekspert har ikke meget til overs for Per Bjerregaard og Benny Winther.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Det er nok gået de færreste fodboldfans' næser forbi, at Brøndby i dag for fjerde gang i træk har sagt farvel til en direktør i utide og efter en forholdsvis kort periode. Denne gang var det Jan Lockhart, der måtte lade sit fodboldliv i klubben fra Vestegnen.

Det overrasker dog ikke ekspert på Canal 9 og tidligere Brøndby-spiller Erik Rasmussen.

- Det kan jo ikke overraske, for det har været tilfældet for Brøndby gennem en lang periode, at de ikke har ansat nogle mennesker, de kunne arbejde sammen med, og det er et rigtig dårligt valg af ledelsen, for ledelsens fornemste opgave er at finde nogle personer, de kan stå inde for, og som kan føre klubbens linje videre. Og hvis man bliver ved med at vælge forkert, så falder det tilbage på ledelsen og især Per Bjerregaard og Benny Winther, siger Erik Rasmussen.

Flere eksperter og kommentatorer har endnu engang været ude med riven efter netop de to Brøndby-bosser, der også af flere fangrupperinger ønskes væk fra klubben.

Det ser dog ikke ud til at ske, og i stedet ser man et Brøndby, der er gået fra topklub til bundklub på få år, og som har formøblet de mange millioner fra Jesper 'Kasi' Nielsen uden at få noget særlig afkast ud af det.

- Jeg er ked af det på Brøndbys vegne, for det er en klub, vi alle sammen gerne så være velfungerende. Det er klart, at ledelsen er nødt til at se sig selv i spejlet. Er det her godt nok? For skuden sejler. Faktum er, at det er en bundklub i øjeblikket. Og det er en bundklub, der ikke har en god økonomi, og som kommer fra en dårlig periode i foråret. Det kan ikke være tilfredsstillende for nogen som helst. Hvis der ikke sker noget på ledelsesgangen, så har jeg svært ved at se, at det skal vende, siger Erik Rasmussen.