• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Esbjerg-back ærgrer sig efter remis: Vi taber to point

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kevin Conboy ærgrer sig over, at Esbjerg fB ikke fik alle tre point imod AaB søndag.

Af Victor Risager

Esbjerg fB fik et point mod AaB søndag aften, men i store dele af anden halvleg så det ud til, at de var på vej mod alle tre point, før de nordjyske gæster udlignede i slutminutterne.

Selvom alle point luner for Esbjerg fB, der ligger i den tunge ende af Superliga-tabellen, er der også ærgrelse over, at det ikke blev til tre point. Ifølge venstre back Kevin Conboy skulle Esbjerg nemlig have vundet søndagens kamp. 

- Vi lod to point ligge, hvis jeg skal være ærlig. Vi har chancer i omstillinger og har en kæmpe chance i første halvleg også. E vi lidt skarpere, burde vi have lukket den tidligere. Efter det første mål har vi muligheder til at score det andet, inden de udligner. Og vi har igen en chance til 2-1, hvor vi også kan afgøre det, siger Kevin Conboy til TV3 Sport efter kampen.

Læs også:Efter succesfuld premiere: AGF åbner for ’virtuelle tribuner’ mod OB

En sejr ville have betydet, at Esbjerg ikke kunne blive overhalet af Silkeborg IF i Superliga-tabellen, men det blev som bekendt ikke tilfældet. 

- Man står jo og ærgrer sig helt vildt. Vi ved, hvor vigtigt det var, hvis vi kunne få tre point i dag, så kunne vi sikre 13. pladsen og overhale Hobro.

- Vi skal fokusere på OB og sørge for at gøre det færdigt. Nu har vi spillet os i en gunstig position i forhold til at undgå sidstepladsen, så det skal vi gøre færdigt nu, siger Kevin Conboy.

Læs også:LIVE: MÅL - Ung super-sub bringer balance i regnskabet

I øjeblikket er der tre point imellem Esbjerg fB og Silkeborg IF i tabellen, og vestjyderne kan med et enkelt point i den sidste spillerunde sikre sig 13. pladsen i grundspillet. Esbjerg er samtidig ét point bag Hobro, der dog har spillet en kamp færre. 

Læs også:Startopstillinger: Lucas Andersen starter på bænken i Esbjerg

Læs også:Egho erstatter Stokke i Randers-truppen

Læs også:Optakt: Esbjerg fB - AaB

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: OB - Vejle Boldklub

Pilen har peget op for både OB og Vejle Boldklub i sæsonens første tre kampe. Nu mødes de to klubber på Fyn.

Mere Superliga

Fokus