• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Esbjerg-boss åben for forstærkninger: Vi holder øje med markedet

Esbjerg fB har fået en skrækkelig start på sæsonen, men det tvinger ikke nødvendigvis sportschefen til at handle. Han vil dog heller ikke afvise det.

Af Anders Dehn

Det var ikke en decideret lukning af transfervinduet, men Jimmi Nagel Jacobsen lød som en mand, der ikke havde planer om flere transfers, da han for fire uger til gav interview, efter han havde hentet Viktor Tranberg til Esbjerg fB.

- Det er fodbold, så man skal aldrig sige aldrig. Men vi godt tilfredse med den trup, vi har nu, sagde sportschefen.

Læs også: AaB knuste kriseramte Esbjerg med fire mål før pausen

Siden har Esbjerg fået en svag start på Superliga-sæsonen og deler aktuelt rækkens sidsteplads med AGF og Silkeborg IF. Holdet har fået bare ét point og scoret ét mål i de fem kampe, det har spillet.

Spørgsmålet er så, om det har fået sportschefen til at revurdere sin udlægning af transferbehovet. 

- Jeg ved ikke, om jeg får travlt resten af august, for jeg synes altid, at jeg er en travl mand. Vi holder øje med markedet, det gør vi altid, men slukket er min telefon ikke, siger Jimmi Nagel Jacobsen til JydskeVestkysten.

Sportschefen har i forvejen hentet Pyry Soiri, Nicklas Røjkjær, førnævnte Tranberg og Mathias Rosenørn til klubben denne sommer. Samtidig har seks spillere forladt EfB, dog kun to fra startopstillingen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.