• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Esbjerg fB bekræfter: Lejer angriber i belgisk fodbold

Esbjerg fB bekræfter: Lejer angriber i belgisk fodbold
Foto: Esbjerg fB

Superliga-klubben Esbjerg fB har præsenteret ny angriber.

Af Ole Hoffskov

Esbjerg fB har lejet den ghanesiske angriber Mohammed Dauda i storklubben RSC Anderlecht, det bekræfter vestjyderne torsdag aften.

Den 21-årige forward får nummer 10 på ryggen i Esbjerg fB, og han skal hjælpe Superligaens mindst scorende hold med at få gang i målscoringen. Mohammed Dauda kan både spille centralt som angriber og på kanten.

Lejeaftalen gælder for resten af indeværende sæson, og Esbjerg har sikret sig en købsoption. 

- Med Mohammed Dauda, der kan spille alle offensive positioner, får vi tilført fart og power på den sidste tredjedel af banen. Han er samtidig en hårdtarbejdende spiller, som kan skabe plads til både sig selv og holdkammeraterne, ligesom det at score mål ikke er fremmed for ham. Vi tror på, at EfB og Dauda bliver et godt match, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Mohammed Dauda havde ikke succes i Anderlecht, og derfor var han i foråret udlejet til hollandske Vitesse, hvor han kvitterede med tre scoringer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.