Esbjerg fB forlænger kontrakten med talentfulde Anders Dreyer, der i denne sæson har fået debut i Superligaen.

Esbjerg fB har forlænget aftalen med talentfulde Anders Dreyer. Den 18-årige offensivspiller har i denne sæson været på banen i tre Superliga-kampe for Esbjerg, og han regnes som et af de helt store talenter i det vestjyske.

Nu har han indgået en ny aftale frem til sommeren 2020.

- Jeg vil gerne blive i Esbjerg, hvor jeg føler mig godt tilpas og har muligheder for fortsat at udvikle mig som fodboldspiller. Mit mål er at blive inde omkring superligatruppen og etablere mig på holdet. Længere ude i fremtiden kunne jeg godt tænke mig at komme til en udenlandsk klub, meget gerne Liverpool FC, siger Anders Dreyer i en pressemeddelelse.

På direktionsgangene i Esbjerg fB er der glæde over kontraktforlængelsen.

- Vi er meget glade for at have indgået en ny, flerårig aftale med et stort talent, der har evnen til at score mål og afgøre kampe. Vi ville have lavet kontrakten, uanset om Anders havde fået debut på superligaholdet. Uden at det har indflydelse på vores beslutning, er han en af de spillere, der er udviklet i klubben, og han bidrager til den høje andel af egne spillere i superligatruppen. Vi ønsker dog kvalitet, uanset hvor spilleren kommer fra, siger sportsdirektør Ted van Leeuwen.

18-årige Anders Dreyer er startet på banen i en enkelt af sine tre optrædener. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO