Esbjerg fik tynd sejr over Viborg

Esbjerg slog mandag aften Viborg med 1-0.

Med 11 point ned til Hobro med 11 runder igen var der ikke forfærdeligt meget at spille om for Esbjerg forud for mandagens møde.

Trods dette var der masser af spænding i kampen mellem to formstærke mandskaber.

Kampen startede med lyn og torden, og allerede efter fem minutter faldt det første mål. Casper Nielsen kom igennem i højresiden og smækkede bolden ind i feltet, hvor Bjørn Paulsen dukkede op og scorede et flot mål bag om støttebenet.

Man siger tit, at mål ændrer fodboldkampe, men det var ikke sagen i mandagens kamp, og det hæsblæsende tempo, som kampen havde åbnet i, fortsatte blot. Til trods for chancer i begge ender var stillingen ved pausen 1-0 til Esbjerg.

I anden halvleg fortsatte de store chancer. Efter 48 minutter kom Serge Deblé dog frit igennem og blev nedlagt i skudøjeblikket, men dommerens fløjte forblev tavs. I resten af halvlegen var det Viborg, der dominerede spillet, og store chancer tilfaldt Johnny Mølbys mandskab.

Blandt andet havde Lukas Lerager, Osama Akharraz og Jeppe Curth store chancer, men til trods for en hæsblæsende afslutning på kampen var det Esbjerg, der trak sig sejrsrigt ud af bundkampen.