• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Esbjerg-forsvarer: Vi skulle have haft tre-fire point mere

Oprykkerne har fået en godkendt start på Superliga-tilværelsen, men den kunne og burde have været endnu bedre, mener Jeppe Brinch.

Af Anders Dehn

Esbjerg fB har otte point for seks kampe, hvilket rækker til en niendeplads her inden aftenens opgør mod AaB. Det gør samtidig holdet til det bedst placerede af de tre oprykkere, men Jeppe Brinch mener, at EfB kunne og burde have fået en endnu bedre start.

Det går ellers glimrende i øjeblikket med to 1-0-sejre mod henholdsvis SønderjyskE og Brøndby IF i de to seneste runder. Det kunne dog have set 50 procent bedre ud, hvis Esbjerg havde fået som fortjent, lyder det fra forsvarsspilleren Brinch.

Læs også: Rafael van der Vaart med i EfB-trup til AaB-møde

- Det (sejren i Brøndby, red.) var vores første store resultat i denne sæson. Det kunne godt være endt uafgjort, men det var skønt, at det endelig gik vores vej. Jeg synes faktisk godt, at vi kunne have fortjent tre-fire point mere indtil videre i denne sæson.

- Vi skulle selvfølgelig have holdt ved mod Randers, når vi er foran 3-0, og så skulle vi også have haft point mod Vendsyssel, siger Jeppe Brinch til JydskeVestkysten.

Læs også: Optakt: AaB - Esbjerg fB

Havde den 23-årige forsvarer fået sin vilje, ville EfB have 12 point før rundens sidste Superliga-kamp i Aalborg i aften. I så fald ville oprykkerne indtage femtepladsen, lige under de nordjyske værter.

Jeppe Brinch har selv fået fuld spilletid i de to seneste runder og kan givetvis se frem til endnu en tørn på backen i aften. Førstevalget Daniel Anyembe og reserven Nikolaj Hagelskjær sidder begge ude med skader, ligesom de gjorde, da Brinch spillede mod Brøndby for otte dage siden.

Der er kickoff fra Aalborg Portland Park klokken 19.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus