• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Esbjerg håber på mere transferaktivitet: Vi kigger på at komme styrket ud

Foto: Jan Christensen/Getty Images

De har byttet venstre back med Randers, og så har de hentet en central forsvarsspiller. Esbjergs sportshef, Jimmi Nagel Jacobsen, håber på, at der kommer mere i de sidste par uger af transfervinduet.

Af Kenneth Jensen

Der er to uger igen af transfervinduet i Danmark, og det kan sagtens gå hen og blive to uger med masser af aktivitet for de danske Superliga-klubber.

Esbjerg fB er en af de klubber, der måske er med til at få transferlavinen til at rulle i Danmark. I hvert fald lavede klubben to handler torsdag, hvor man byttede venstre back med Randers, så Kevin Conboy nu er i Esbjerg, og Jesper Lauridsen er i Randers. Samtidig lejede man Søren Reese i FC Midtjylland.

Og sportschef Jimmi Nagel Jacobsen håber på mere aktivitet de kommende uger.

- Jeg håber på, at der viser sig nogle muligheder. Vi kigger stadigvæk og ser på, hvordan vi kan komme styrket ud af vinduet, siger sportschefen til tipsbladet.dk.

Læs også:Esbjerg-boss varsler transfers: Vi sender både spillere ind og ud

Alle sten vendes lige for tiden i Esbjerg, og det er også en af årsagerne til, at man lader tidligere EfB-spiller Adnane Tighadouini træne med for tiden. Midtbanespilleren har været uden kontrakt siden i sommer.

- Vi lader ham træne med, og det gør vi for at se, hvilken forfatning han er i. Han er også med truppen i dag mod Midtjylland. Så vi kigger ham lidt an, siger sportschefen.

Esbjerg har ikke mange midler at gøre med, og derfor har man indtil videre også justereret truppen ved at lave en byttehandel samt at hente en spiller på en lejeaftale.

Klubben, der overvintrer som nummer 13 i Superligaen, kan måske få en mulighed for at få midler ind på kontoen. I hvert fald har ejeren af den rumænske klub FCSB meldt sig interesseret i at købe Esbjerg-angriber Adrian Petre. En spiller, som Lars Olsen udelukkende brugte som indskiftningsspiller.

Læs også:FCM laver lang kontrakt med stort back-talent

- Det er svært at sige, hvad der kommer til at ske. Der er altid noget, der vil røre sig omkring unge angribere, der har bevist, at de kan lave mål. Vi må se, hvor den bevæger sig hen, siger Jimmi Nagel Jacobsen om Adrian Petres fremtid.

Esbjergs muligheder for at handle er dog ikke bundet op på en afklaring på den 21-årige rumæners fremtid.

- Det frigører jo et eller andet, men det (yderligere transfers, red.) afhænger ikke nødvendigvis af det, siger Nagel.

Esbjerg har med 13 point for 20 kampe fire op til Hobro IK, der ligger tredjesidst i Superligaen. Der er tre point ned til Silkeborg, der er sidst.

Læs også:Hobro overvejede at droppe træningslejr: Nogle vil kalde det dobbeltmoralsk

Læs også:FCM-sportschef forventer roligt transfervindue: Sindssygt glade for truppen

Læs også:Lyngby-boss jubler: Efteråret har været bedre, end jeg havde turde håbe på

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus