• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Esbjerg lejer ung stopper i FC Midtjylland

Kristian Riis skal spille for Esbjerg fB resten af sæsonen. Han er lejet i FC Midtjylland.

Af Anders Dehn

Der var ikke udsigt til megen spilletid for unge Kristian Riis i FC Midtjylland, så derfor har klubben valgt at leje ham ud. Det bliver Esbjerg fB, der det næste års tid får glæde af midtstopperens kvaliteter.

Det bekræfter begge klubber i pressemeddelelser. På den jyske vestkyst glæder cheftræner John Lammers sig over at få U20-landsholdsspilleren under sine vinger.

- Det er en rigtig god mulighed for EfB, at vi kan tilknytte en spiller med så åbenlyse kvaliteter. Han er en hurtig central forsvarsspiller og en vinder af natur, der allerede har fået en masse erfaring på et højt niveau, både med kampe for Vendsyssel og selvfølgelig FC Midtjylland. Vi glæder os til at gøre brug af hans forcer, siger John Lammers.

21-årige Kristian Riis var i sidste sæson udlejet til Vendsyssel FF, som han var med til at spille op i Superligaen. Han har spillet 23 førsteholdskampe for FC Midtjylland, med hvem han har kontrakt til 2022, men han ser frem til det næste års tid som Esbjerg-spiller.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang i Esbjerg. Det er en stor klub i Danmark med et fantastisk stadion, som har en spændende trup, og jeg skal nu bidrage med de kvaliteter, som jeg har. Jeg forventer et godt år både personligt, men også for EfB, og jeg ser frem til at trække Esbjerg-trøjen over hovedet, siger han.

Unge Riis har på det seneste døjet med en skade og har endnu ikke spillet nogen kampe for FC Midtjylland i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus