Esbjerg-målmand: Hjemmebanen skal være vores base

Jeppe Højbjerg håber, at Blue Water Arena kan blive en stærk base for Esbjerg i kampen om overlevelse.

Alle tre Superliga-oprykkerne er i weekenden kommet flot fra start i den nye sæson. Det blev til sejre til både Vejle og Vendsyssel, mens Esbjerg fik uafgjort mod bronzevinderne fra FC Nordsjælland på udebane.

Esbjerg-keeperen Jeppe Højbjerg glæder sig over 1-1-resultatet, som gæsterne på baggrund af en dårlig første halvleg skal være glad for:

- Vi blev lidt overrasket over, hvor hurtige og gode med bolden FC Nordsjælland er, som også resulterede i en hurtig scoring til dem. Vi skal være glade for, at vi kun gik til pause bagud 1-0, for det kunne have været både 2-0 og 3-0.

- Efter pausen ændrede kampbilledet sig dog til vores fordel, hvor vi får lagt et pres på FCN og udnyttet deres svagheder ved at slå lidt længere bolde. Jeg synes, at udligningen var fortjent og med lidt held kunne vi måske have taget alle tre point med tilbage til Esbjerg, fortæller målmanden til klubbens hjemmeside.

Højbjerg, der er lokal Esbjerg-dreng, glæder sig over, at klubben nu er tilbage i Superligaen, og han håber på, at den fine start kan være med til at øge opbakningen fra hjemmepublikummet på Blue Water Arena:

- Det er fedt, når vi kan mærke, at folk virkelig bakker op om os. Silkeborg-kampen står klart i erindringen, hvor stemningen var helt fantastisk. Hjemmebanen blev desværre ikke det ønskede fort i NordicBet Ligaen, så derfor skal vi nu prøve at gøre det til vores base i Superligaen, der kan hjælpe med, at sikre os de altafgørende point.

- Alle kampe er lige vigtige, så jeg håber, folk vil støtte os, hvad end det er mod FCK, Brøndby eller Vendsyssel. Nu har vi lagt fundamentet og nu skal vi bare bygge på, lyder det fra den 23-årige målmand.

Esbjerg fB's næste kamp er på hjemmebane, når de lørdag møder Vendsyssel FF.