• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Esbjerg-profil: Er i dårlig form og har tabt muskelmasse

Esbjerg-profil: Er i dårlig form og har tabt muskelmasse

Kyssesyge har taget hårdt på Ryan Johnson Laursen, der nu arbejder på at komme tilbage i topform.

Af Kenneth Jensen

Esbjergs talentfulde højre back Ryan Johnson Laursen startede sæsonen med at assistere to mål i de første tre kampe, men mod Viborg blev den 23-årige back skadet, og først mod Hobro mandag aften kom han i aktion igen.

Det skete, fordi muskelskaden blev efterfulgt af mononukleose, bedre kendt som kyssesyge, så Ryan Laursen har slet ikke kunnet få pulsen op. Derfor kunne han også mærke i mandagens kamp mod Hobro IK, at han var presset.

- Jeg havde egentlig sagt, at 20 minutter var det, jeg maksimalt kunne holde til, men det blev pludselig til en halvleg, og det var faktisk ret hårdt. Men det gik lige, siger Ryan Johnson Laursen til tipsbladet.dk og forklarer:

- Men jeg er overhovedet ikke klar til at spille en hel kamp endnu. Min form er dårlig, og jeg har mistet en masse muskelmasse, siger han videre.

Mens den tidligere Lyngby-spiller har været ukampdygtig med skade, har Esbjerg skiftet træner. Det føler Laursen dog ikke har haft den store indflydelse på den måde, han har arbejdet på et comeback på.

- Det har ærlig talt ikke fyldt meget i mit hoved, fordi jeg har haft fokus på at komme tilbage til holdet. Det var ret tungt at sidde ude, fordi jeg gerne vil hjælpe holdet. Men der har ikke været noget pres fra klubben overhovedet, siger han.

Ryan Laursens Esbjerg skal op mod Brøndby IF søndag, inden der venter en landskampspause. Og hvad er så målsætningen for Laursen resten af efteråret?

- Ha, jeg har ikke rigtig en målsætning ud over at komme til at spille så mange kampe som muligt, siger han.

Fire kampe står Ryan Johnson Laursen noteret for i Superligaen denne sæson - han har to assists i banken.

Superliga

Mere Superliga

Fokus