2017-02-17 13:39
Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tilværelsen som Superliga-klub er på spil for Esbjerg fB i foråret, der begynder mod SønderjyskE i aften. Spillerne ved, hvad der kræves, men det bliver hårdt, mener stopperen Andreas Nordvik.

For tredje sæson i streg kæmper Esbjerg fB for overlevelse i Superligaen, og der hænger mange spørgsmål over holdet forud for forårsstarten. Træneren er ny, det samme er seks spillere, og udbyttet kan af vinterens transfervindue er stadig uvist.

I Esbjerg er spillerne udmærket klar over, hvad de går ind til i foråret. Stopperen Andreas Nordvik, der ser ud til at blive eneste forsvarsgenganger i idealopstillingen, forudser en hård kamp for overlevelse.

- Vi ved, hvad der står på spil, vi ved, det bliver svinehårdt arbejde. Som mange andre på dette hold føler jeg mig som en vinder, og så har man det allerbedst, når der står meget på spil. Og det gør der jo i dette forår. siger han til JydskeVestkysten.

Der er blevet sagt og skrevet meget om, at alle seks indkøb er ukendte udlændinge, mens de seks spillere, der har forladt klubben, alle er danskere. Ifølge Andreas Nordvik har oprydningen i truppen dog løftet atmosfæren.

- Stemningen i truppen var ikke god i efteråret. Det var der mange grunde til, som jeg ikke ønsker at komme nærmere ind på, men nu er stemningen vendt. Der er virkelig god stemning, vi har fået gode og dedikerede spillere ind i truppen, og der er masser af positiv energi i holdet. Vi betragter det her som en ny start, en chance til at vise, hvad vi kan, siger Andreas Nordvik.

Om det så også udmønter sig i point, får vi svaret på i aften, når SønderjyskE gæster Blue Water Arena.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO