• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Esbjerg tager afsked med fem - to spilleres fremtid er uafklaret

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brent McGrath, Klaus Moesgaard, William Møller, Carlo Holse og Adnane Tighadouini forlader alle Esbjerg fB, når sæsonen er slut. Yuri Yakovenko og Lasse Mikkelsen har endnu ikke fået deres fremtid på plads.

Af Anders Dehn

På søndag spiller Esbjerg fB sæsonens sidste hjemmekamp, og den anledning bruger klubben til at tage afsked med fem spillere. Brent McGrath, Klaus Moesgaard, William Møller, Carlo Holse og Adnane Tighadouini forlader Esbjerg ved kontraktudløb.

Det bekræfter klubben på sin hjemmeside, hvor det også fremgår, at yderligere to spillere har kontraktudløb. Men Yuri Yakovenkos og Lasse Mikkelsens fremtid er endnu uvis.

Læs også: Trods mesterskabet: Carlo Holse sidder igen over mod FCK

- Vi tager afsked med nogle dygtige spillere og nogle gode fyre, som alle har leveret et professionelt stykke arbejde for EfB. Vi ønsker dem alle held og lykke på deres videre færd, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

McGrath, Moesgaard og Møller forlader klubben uden en aftale for fremtiden, mens Tighadouini og Holse begge er lejet og derfor vender tilbage til henholdsvis Malaga og FC København.

Netop FCK er modstanderen på søndag i et opgør, som Holse ikke kommer til at spille. Det aftalte de to klubber, da Esbjerg lejede ham i januar, og den aftale piller de ikke ved, selv om FC København har sikret sig det danske mesterskab.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.