• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Esbjergs midlertidige cheftræner foretrækker assistentrollen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Claus Nørgaard er mandag blev forfremmet fra assistenttræner til cheftræner i Esbjerg fB. Selv foretrækker han dog jobbet som assistent, og derfor er han tilpas med, at cheftrænerrollen blot er på midlertidig basis.

Af Kristian Porse

Mandag morgen fik John Lammers fyresedlen i Esbjerg efter en skidt start på den nye sæson i 3F Superligaen.

Den vestjyske klub er nu på jagt en efter en ny permanent cheftræner, men indtil han er fundet, har Lammers' assistent Claus Nørgaard overtaget det varme sæde i Esbjerg. Det er dog ikke et ønske for ham at fortsætte i spidsen for klubben. 

- På nuværende tidspunkt er det ikke aktuelt for mig at træde ind i en permanent cheftrænerrolle i Esbjerg. Jeg er startet som assistent i sommer, og det var et bevidst valg, at jeg gerne ville have den rolle. Det er den rolle, jeg vil have i Esbjerg, siger han ifølge DR Sporten

Esbjerg har i forbindelse med Nørgaards forfremmelse understreget, at løsningen blot er midlertidig. Så snart den nye cheftræner er fundet, fortsætter Claus Nørgaard i hans hidtige rolle som assistenttræner. 

Claus Nørgaard har tidligere været cheftræner i SønderjyskE, hvor han blev fyret, efter han udtalte, at han ikke havde i sinde at forlænge sin kontrakt. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus