• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Ét point i fire kampe for Hobro: Det er ikke acceptabelt

Hobro IK fik ét point søndag, men det var også holdets første af slagsen i denne sæson. Det er for lidt efter fire kampe, slår Jonas Brix-Damborg fast.

Af Anders Dehn

Det er til at forstå, hvis spillere og trænere i Hobro IK er en anelse bitre over udfaldet af søndagens besøg i Horsens. For gæsterne var foran, indtil der manglede fem minutter af kampen, da Mikkel Qvist udlignede til 2-2 for hjemmeholdet.

Men det er også til at forstå, hvis Hobro-folket er glade for bare at få et point. Det var nemlig holdets første i denne sæson, og dermed er det ikke længere det eneste i Superligaen, der ikke har fået point.

Læs også: Bedst og værst: Taktisk detalje sikrede Hobro-point

Når alt skal gøres op, er ét af slagsen i fire kampe dog ikke nok, slår anfører Jonas Brix-Damborg fast over for Nordjyske.

- Vi har haft et svært startprogram, men et point i fire kampe er ikke acceptabelt. Forhåbentlig kan det her være med til at få os i gang. Vi har selv sat os i en situation, hvor vi må acceptere, at det er nogle små skridt, vi tager, men vi skal til at have nogle flere point. Forhåbentlig kan vi fortsætte med en sejr på lørdag mod OB.

Til gengæld kan Brix-Damborg glæde sig en smule på egne vegne. Kampen mod AC Horsens var således første gang i denne sæson, han spillede 90 minutter, efter han måtte udgå tidligt i premieren mod Vejle Boldklub og sad ude i de to følgende runder.

Netop OB, som altså er modstanderen lørdag, har ligesom Hobro ét point for de første fire runder. Dermed er der lagt op til en dyst mellem rækkens to nederste hold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus