• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Euforisk Dal Hende: Det er en kæmpe forløsning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Marc Dal Hende var i jublende højt humør efter sejren i årets pokalfinale. Han hylder truppens sammenhold efter pokaltriumfen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Det holdt utroligt hårdt, men det blev til den første pokaltitel i klubbens historie, da FC Midtjylland vandt den danske pokalturnering efter straffesparkskonkurrence over Brøndby IF. 

Marc Dal Hende var en af spillerne, der scorede i straffesparkskonkurrencen, og den målfarlige back var ovenud lykkelig efter, at pokalfinalen var kommet i hus. 

- Det er så vild en dag. Det er den største enkeltstående kamp i Danmark. Der er så meget tænding på, og det bliver afgjort på den mest dramatiske vis. Så det er en kæmpe forløsning for holdet, sagde Marc Dal Hende efter slutfløjt til TV3+. 

Jesper Hansen blev helten i straffesparkskonkurrencen, og det kommer efter en tragisk tid, da han lige har mistet sin bror i en trafikulykke. Marc Dal Hende hylder målmanden og hele truppens sammenhold. 

- Den måde han har tacklet det her på, det kan jeg kun lette på hatten over. Jeg kender ingen, der er så sej som ham og for den sags skyld også Awer Mabil. Det har været et hårdt forår for os, og der er nogle af drengene, der virkelig har oplevet nogle tragedier. Men vi har bare stået sammen, så det er fantastisk det her, sagde Marc Dal Hende. 

Jesper Hansen pillede tog straffespark i straffesparkskonkurrencen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020