2017-06-26 10:55
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Símun Sólheim er 16 år gammel og spiller for HB Torshavn. Inden længe skifter han dog til Brøndby IF, siger den unge færing selv.

Det har været et stort 2017 indtil videre for Símun Sólheim, må man formode. Først var den 16-årige HB Torshavn-spiller med Færøernes U17-landshold til EM i april, og denne sommer skifter han til Brøndby IF.

Det bekræfter den unge færing selv over for det lokale medie Norðlýsið. Det var åbenbart netop ved U17-EM, at de danske sølvvindere fik øjnene op for spilleren.

- Jeg skifter til Brøndby. En talentspejder fra Brøndby har set mig spille i Kroatien (hvor EM foregik, red.) for U17-landsholdet. Planen er, at jeg skal spille på det bedste U17-hold i Brøndby, siger Símun Sólheim til Norðlýsið.

Sólheim, som er midtbanespiller, fik to kampe ved nævnte U17-EM. Færøerne tabte alle tre kampe ved turneringen: 2-0 til Skotland, 7-0 til Frankrig og 4-0 til Ungarn.

Den forestående transfer af den unge HB Torshavn-spiller blegner dog noget i forhold til det klubskifte, som Brøndby præsenterede tidligere mandag. Det var Randers FC's Kasper Fisker, der skifter til klubben på en treårig aftale. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO