• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Falk: Den centrale midtbane passer mig bedre og bedre

Foto: Getty Images/Lars Ronbog

Rasmus Falk er blevet godt komfortabel på den centrale midtbane, hvor han skæver til holdkammeraterne for inspiration.

Af Benjamin Lillelund

Tipsbladet.dk i Cepheus Park Randers

I godt et år har Rasmus Falk indtaget den centrale midtbane, og i dag strålede han nok engang, da FC København vandt 2-0 over Randers FC.

I sin tid startede det dog ikke godt for Falk, der spillede den centrale midtbane mod FC Nordsjælland i et nederlag i december 2017.

Efter en ny kamp mod FC Nordsjælland fire måneder siden, hvor de var bagud 1-0 og endte med at vinde 2-1, er rykket Falk permanent ind på midten af banen.

Falk, der i sine første år spillede på kanten, har fundet sig godt til rette i sin nye position, hvor han selv mener, at han har udviklet sig markant siden nederlaget mod FC Nordsjælland.

Det er blandt andet med hjælp fra Carlos Zeca og William Kvist, at Falk har taget et kvantespring på positionen.

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas. Den centrale midtbane begynder at passe mig bedre og bedre. Jeg har ikke spillet der i ti år, men jeg lærer meget fra Zeca og Kvist. Jeg prøver at lære specielt deres defensive placeringer, siger Rasmus Falk til den samlede presse efter kampen mod Randers FC.

Falk er særligt glad for at være på den centrale midtbane, så han kan være et større omdrejningspunkt på holdet og sætte sine holdkammerater op.

- Jeg er meget boldsøgende og vil gerne være med til at skabe kampen. Det er der større muligheder for på den centrale midtbane. Der er ingen tvivl om, at jeg på den centrale midtbane er mere involveret, men jeg skal også være mere disciplineret ved de defensive opgaver, siger Falk.

Rasmus Falk scorede det ene mål i 2-0-sejren over Randers FC.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus