• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Falk: Kunne godt have scoret en mere

Foto: Getty Images

Rasmus Falk var godt tilfreds med FC Københavns præstation mod Lyngby, men ville gerne have afgjort kampen tidligere.

Af Mads Bye Marboe

FC Midtjylland fejlede hjemme mod AC Horsens, da de søndag fik besøg af Bo Henriksens tropper, og FC København udnyttede den gyldne mulighed for at hale ind på midtjyderne ved at besejre Lyngby.

Københavnerne vandt 4-1 over Lyngby, men der er stadig ni point op til FC Midtjylland, og Rasmus Falk mener, at det fortsat er klubben fra Herning, der er de store guldfavoritter.

- Det rykker lidt ved de procenter, vi snakkede om inden, men de er stadig mange point foran. Nu er de færre point foran, men der er ingen tvivl om, at de har fordelen, fortæller han til Canal 9.

Læs også:LIVE: Sådan gik det til, da Lyngby fik besøg af FCK

FCK var klart dominerende i størstedelen af udekampen mod Lyngby, men afgørelsen måtte man vente på indtil sent i opgøret.

Til kunne man dog juble over en stor sejr til sidst, og Falk var også godt tilfreds med præstationen. Midtbanespilleren ville imidlertid gerne have afgjort kampen tidligere.

- Det var godkendt. Vi kunne godt have scoret en mere inden pausen, og så bliver det selvfølgelig nogle hektiske minutter, da de får udlignet, og der er ingen tvivl om, at kampen havde sat sig i nogle af spillerne - inklusiv mig selv. Jeg kunne godt mærke varmen, og jeg kunne godt mærke, at det var længe siden, vi havde spillet betydningsfulde kampe om point.

Læs også:ACH-chef: Overraskende sejre skyldes positiv mentalitet

FC København har 53 point efter 25 spillerunder.

Læs også:FCK haler ind på FCM efter sejr over genstridige Lyngby

Læs også:Bedst og værst: Geniale Daramy indledte FCK's mesterskabsjagt

Læs også:Lyngby-stopper: Fuldt fortjent FCK-sejr

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.

Optakt: AGF - FC København

Skal AGF udfordre FCK på andenpladsen? Søndag aften kan kampen om sølvmedaljer bliver åbent på vid gab eller lukket helt i.