• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Falk ser udvikling i FCK-holdet

Foto: Getty Images/Lars Ronbog

Rasmus Falk pointerer, at FC København er inde i en periode med fremgang, og det giver optimisme inden opgøret mod Brøndby IF.

Af Benjamin Lillelund

I denne forårssæson har FC København vundet syv kampe og tabt to, begge mod FC Midtjylland, og på søndag skal de hvide op mod ærkerivalerne Brøndby IF.

Selvom FC København tre gange i denne sæson har tabt til klubben fra Vestegnen, tror Rasmus Falk med den stærke forårssæson in mente, at der kan hentes point på Brøndby Stadion.

- Det er altid spændende og intense kampe mod Brøndby, og vi glæder os til at prøve kræfter med dem. Vi har ikke været gode nok i de tidligere kampe mod dem denne sæson, men vi er klart inde i en positiv udvikling, og vi tror på, at vi kan skabe et godt resultat søndag. Det bliver garanteret tæt og spændende, og jeg har en god fornemmelse, siger Rasmus Falk til fck.dk.

Mod FC Midtjylland var Rasmus Falk placeret på den centrale midtbane i stedet for den vanlige kantposition, og det gør han gerne igen.

- Jeg synes, at det gik fint, der er stadig ting, jeg kan forbedre i mit spil på den position. Det vigtigste for mig er, at jeg kan bidrage for holdet og så er det Ståle, der vurderer, hvor jeg gør det bedst fra kamp til kamp. Jeg er glad for at spille med mange gode relationsspillere omkring mig og dem har vi mange af på holdet, så jeg spiller der gerne igen, hvis trænerne mener, at det er det bedste, siger Rasmus Falk.

FC København har tabt de tre opgør mod Brøndby IF med 1-0.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus