• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Brøndbys Fremtid er utilfredse med, at Per Bjerregaard endnu engang har kastet en mand på porten grundet selvstændighed.

Af Michel Wikkelsø Davidsen

Brøndbys Fremtid er fangrupperingen, der har som erklæret mål at få sendt Brøndby IF's bestyrelsesformand Per Bjerregaard på porten. Fangrupperingen har efter dagens afsked med direktør Jan Lockhart da også fået endnu mere blod på tanden i forhold til Bjerregaards farvel.

- Per Bjerregaard har misrøgtet klubben i en grad, der efterhånden trodser enhver beskrivelse, og alligevel sidder fondsmedlemmer og veteraner og gemmer sig hjemme i stuerne.

- Spørgsmålet til disse mennesker er: Hvor langt ned i sølet vil I trække klubben, før I vågner op og påtager jer det ansvar, som er vedhæftet jeres positioner og privilegier? Hvornår lever I op til jeres pligt over for de tusindvis af mennesker, der også har knoklet og betalt for klubben i årenes løb – ved frivilligt arbejde, opbakning, aktiekøb eller på anden vis?, skriver Brøndbys Fremtid i en pressemeddelelse.

For nogen kom Lockharts afsked som lidt af et chok. Men Brøndbys Fremtid blev - ligesom Erik Rasmussen - ikke overraskede over, at endnu en direktør siger farvel til den tidligere storklub.

- Desværre kommer Jan Lockharts exit ikke som nogen stor overraskelse: Historien viser, at folk med blot den mindste selvstændighed ikke kan arbejde sammen med Per Bjerregaard.

- Derfor var Jan Lockharts afgang kun et spørgsmål om tid, hvilket langt de fleste jo også har været klar over – i hvert fald de, der har været i stand til at afbalancere deres vurderingsevne til det objektive og nøgterne. Desværre sidder der stadig nogle mennesker i Per Bjerregaards baglomme, som tilsyneladende har mistet deres objektivitet og sunde fornuft, skriver Brøndbys Fremtid.

Fangrupperingen opfordrer i pressemeddelelsen fondsmedlemmer, veteraner og amatører til at sætte Per Bjerregaard fra bestillingen, så ikke "historien vil huske jer for alt det, som I var med til at ødelægge, fordi I var for skræmte til at leve op til jeres ansvar, da det virkelig gjaldt."