Fantastisk Esbjerg-kasse i dramatisk sejr

Mathias Kristensen scorede et glimrende mål i Randers.

Esbjerg fortsætter i den sjove ende af Superligaen efter søndagens 2-0-sejr i Randers.

Efter at have domineret kampen det første kvarter, bragte Mathias Kristensen gæsterne foran med et dommedagshug af en anden verden. Fra 35 meter skød kantspilleren på mål udplacerede Carlgren i Randers-målet.

Og bare otte minutter senere udbyggede Petre føringen med sin scoring til 2-0.

Men så gik det også galt for Esbjerg-holdet. For efter 28 minutter fik Parunashvili sit andet gule kort i kampen og blev vist ud.

Det betød at momentum i kampen skiftede, så det nu var hjemmeholdet, der havde bolden mest.

Og dét kampbillede fortsatte efter pausen, hvor Randers pressede på i Esbjerg-feltet.

Esbjerg var kun farlige på kontrastød, og de endte ofte uden slutprodukt.

Randers kunne bare ikke få bolden i mål, selvom de sad tungt på kampen. Derfor endte det 0-2, hvilket betyder, at Esbjerg holder fast i toppen af Superligaen med 24 point.

Samtidig betyder det, at Randers sidder fast på 11. pladsen med 15 point.