• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

FC København er i løbende dialog med midtbaneprofil

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der er gang i en dialog mellem FC København og en af klubbens vigtigste midtbanespillere.

Af Morten Jørgensen

Der er halvandet år til, at Rasmus Falk har kontraktudløb i FC København, og derfor er det formentlig snart ved at være tid til at skulle snakke om kontraktforlængelse eller et muligt salg.

Det er de to muligheder, der er for en spiller som Rasmus Falk i den danske storklub, selvom han for to år siden forlod OB på en fri transfer. Nu er hans værdi steget yderligere, og FC København er tilsyneladende klar over, at det vil være en god idé at få lavet en ny aftale med midtbanespilleren.

Læs også: Ung Rasmus Falk sagde nej til Rusland: Det var for tidligt

- Vi snakker sammen og forsøger at finde ud af, hvad der skal ske. Det er ikke, fordi vi hver dag får og taler med hinanden, men vi er i løbende dialog. Det tror jeg, at man er meget af tiden på et eller andet niveau. Det tror jeg, at alle, der nærmer sig et udløb, er. Det er en naturlig ting, og man hører ikke altid om det, men vi har en fornuftig dialog, fortæller Rasmus Falk i et interview med B.T.

Den 26-årige midtbanespiller har med tiden udviklet sig til at være en stor profil på holdet i FC København, og i indeværende sæson har han allerede spillet 28 kampe for Ståle Solbakkens mandskab.

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus