Bookmaker: Solbakken favorit til næste fyring
2016-01-26 13:22
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Målmand Robin Olsen spiller for FCK resten af foråret.

FC København har hentet en afløser for skadede Stephan Andersen. Robin Olsen er lejet i PAOK.

Det bekræfter FC København på sin hjemmeside.

- Efter Stephans skade, som kan holde ham ude i tre måneder, og vores salg af Jakob Busk for nylig, så har vi vurderet situationen på målmandsposten. Vi er nået frem til, at risikoen for en skade mere er for stor, og at springet ned til vores U19-hold er for langt, hvis det sker, så det her er ingen mistillid til de dygtige keepere, vi har. Det har bare været vigtigt for os at sikre en klassekeeper mere, som kan konkurrere på lige fod med de to andre. Så må vi se, hvem der tager pladsen. Vi kender Robin rigtigt godt som person og vi har set ham masser af gange i aktion for Malmö FF i både den svenske liga, Champions League og for det svenske landshold. Vi er glade for, at vi har kunne finde den her løsning efter en god dialog med Frank Arnesen i PAOK, siger manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

Robin Olsen er lejet for resten af foråret, og han ventes at blive manden, der overtager for Stephan Andersen i målet. FCK har også keeperne Thomas Kaminski og Kim Christensen i truppen.

I PAOK mistede den tidligere Malmö FF-keeper Robin Olsen sin plads i målet, og nu får han altså chancen for at få noget spilletid i FC København.

 
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO