• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FC København præsenterer ny målmand: Henter tidligere Randers-keeper

Superliga-klubben FC København har netop præsenteret afløseren for Jesse Joronen, som klubben har solgt til italienske Brescia.

Af Kenneth Jensen

FC København sagde torsdag farvel til finske Jesse Joronen, som klubben har solgt til italienske Brescia, men allerede nu kan klubbens manager Ståle Solbakken glæde sig over at have afløseren på plads.

Der er tale om tidligere Randers-målmand Karl-Johan Johnsson - også kendt som Kalle Johnsson.

Klubben har præsenteret ham via sin Facebook-side.

Kepeperen har fået kontrakt frem til sommeren 2023.

Målmanden rykkede ud af den franske Ligue 1 med Guingamp i den netop overståede sæson, og nu slipper han altså for at spille i den næstbedste række i Frankrig.

I stedet skal svenskeren altså spille for FCK, hvor han kommer til at indgå i en skandinavisk trio med norske Sten Michael Grytebust, der må ventes at være førstevalget, samt Frederik Ibsen, der er det klare tredjevalg. Også Stephan Andersen er på kontrakt i FCK, men den aftale løber ud itl vinter, og målmanden er langtidsskadet.

Den 29-årige svensker, der har syv landskampe på cv'et, vender altså tilbage til dansk fodbold efter tre år i Frankrig. Han har ud over en fortid i Guingamp og Randers også en fortid i NEC Nijmegen og Halmstad.

Superliga

Mere Superliga

Fokus