• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Midtjylland forlænger med Frank Onyeka

FC Midtjylland forlænger en i forvejen lang aftale med midtbanespilleren Frank Onyeka.

Af Ole Hoffskov

Den 13. maj sidste år forlængede FC Midtjylland kontrakten med Frank Onyeka. Her nærmest præcis et år senere gør de det igen.

I maj 2018 underskrev nigerianeren en aftale frem til sommeren 2023, så FCM har længe fremtidssikret Frank Onyeka, men alligevel har ulvene altså valgt at lave en ny aftale. De to parter har føjet et år til kontrakten, således den nu løber frem til sommeren 2024.

- Vi taler om en spiller, der igennem flere sæsoner har udviklet sig meget positivt i vores miljø, og på det seneste er han for alvor trådt i karakter. På længere sigt ser vi ham som en del af vores centrale midtbane, og vi ved, han er et ydmygt menneske, som vil arbejde hårdt for at nå sine mål, siger sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv er glad for den nye aftale.

- FC Midtjylland er en fantastisk klub at være i både som spiller og menneske, og jeg ser frem til at fortsætte min udvikling i de kommende år. Jeg fortsætter med at arbejde stenhårdt, og mit mål er at blive en fast del af startformationen i klubben. Det har været et fornuftigt forår for mig, så det er et godt afsæt til de kommende års arbejde, lyder det fra midtbanespilleren.

Frank Onyeka har foreløbig spillet 47 kampe for FC Midtjylland. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus