Lillebror Sanneh ser frem til FCM-chance: Vil arbejde hårdt på at imponere
2016-01-28 17:27

Matthew Benhams ejerskaber i Brentford og FC Midtjylland gavner sig nu på en helt ny facon. Førstnævnte udlejer nemlig et af deres talenter ud til de danske mestre.

De danske mestre fra den midtjyske hede, FC Midtjylland, har tilknyttet den finske landsholdsspiller Daniel O'Shaughnessy på en lejeaftale, der løber sæsonen ud. Det bekræfter både ejerklubben Brentford og lejeklubben FC Midtjylland på deres hjemmeside.

Den 21-årige venstreback kom til Championship-klubben for to år siden, men har siden kun fået to optrædener på Brentfords bænk, hvor han ikke efterfølgende er kommet på banen. Derfor har han nu i jagten på spilletid, prøvetrænet i FC Midtjylland den seneste uge, hvor han har præsteret godt nok til at få spillet sig til en lejeaftale med ulvene. 

- Daniel er et spændende talent, som har trænet med hele ugen og efterladt et godt indtryk. Vi har et par af vores unge forsvarsspillere ude med skader, og derfor glæder vi os over, at vi nu har fået mulighed for at tilknytte Daniel i foråret, siger sportsdirektør Claus Steinlein til FC Midtjyllands hjemmeside. 

I denne sæson har forsvarsspilleren, der har irske rødder, trods manglende spilledetid dog alligevel formået at spille sig på det finske landshold, hvor han siden har fået yderligere en kamp. 

Matthew Benham, ejer af FC Midtjylland, er også indehaver af den største aktieprocent i den engelske klub, hvorfor de to klubber kommer ganske godt ud af det med hinanden. 

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO