FC Midtjylland lod sig ikke ryste af hattrick på syv minutter i testkamp

Efter en rolig første halvleg kom der fuld fart over feltet i anden halvdel af FC Midtjyllands testkamp mod Vitesse Arnhem, der bød på et lynhurtigt hattrick.

FC Midtjylland kom onsdag tilbage på sejrssporet, da de danske vicemestre i klubbens første testkamp træningslejren i Polen sejrede 4-3 over seneste sæsons nummer fem i den hollandske Æresdivision, Vitesse Arnhem.

FC Midtjylland bragte sig foran allerede efter en håndfuld minutter ved Gustav Wikheim og kunne senere gå til pause foran 2-0 takket være brasilianske Júnior Brumado, der kom til klubben i vinter.

I anden halvleg kom der væsentlig mere fart over feltet. Vitesse fik hul på bylden i det 51. minut ved den algeriske angriber Oussama Darfalou, der med den scoring i den grad fandt spillehumøret. To minutter senere lagde han den igen i nettet og efter yderligere fem minutter fuldendte han sit hattrick til en Vitesse-føring på 3-2.

Det hylede dog ikke midtjyderne ud af den og få minutter efter Darfalous hattrick udligende Awer Nabil, hvorefter Artem Dovbyk i det 71. minut scorede til slutresultatet 4-3 til FC Midtjylland.

FC Midtjylland møder lørdag Lech Poznan inden Superliga-klubben indleder sæsonen på hjemmebane mod Esbjerg fB den 12. juli. Samme Esbjerg, som FC Midtjylland tabte til i en testkamp den 28. juni.