FC Midtjylland smadrede mestrene på heden

FC Midtjylland kørte et tamt FCK-mandskab helt over søndag aften, der blev ydmyget med 4-0.

FC Midtjylland og FC København tørnede søndag aften sammen i noget, der kunne have været en stor guld-duel. Den er dog allerede afgjort, og det kunne man godt se søndag aften, hvor FC Midtjylland var mest tændte og vandt ganske overlegent.

FC København kom ellers fint ud til kampen, men hurtigt fik FCK bedre. Helt farligt blev det dog ikke før det 20. minut. Kian Hansen smed en lang bold op mod Paul Onuachu, som FCK-keeper Stephan Andersen løb ud til.

FCK-målmanden hamrede til bolden men ramte Onuachu, der så kom alene igennem. I tomt mål kunne han let score til 1-0. Stor fejl af Stephan Andersen, og ondt blev værre fem minutter efter, da keeperen blev alvorligt skadet og måtte lade sig udskifte.

Frem mod pausen stod der Midtjylland på det meste, og FCK var sjældne gæster, mens det slet ikke blev farligt. Midtjyderne måtte dog nøjes med 1-0 ved pausen.

I anden halvleg startede det sjove så for alvor for FCM. Efter 52 minutter drev Gustav Wikhein gæk med alt og alle, og efter et godt løb serverede han bolden for fødderne af Evander, der sparkede bolden ind i det lange hjørne. 2-0!

3-0 blev det også til værterne i slutfasen. Wikheim trak rutineret straffe, og fra pletten udnyttede Awer Mabil sikkert i en rørende scoring, som han brugte til at hylde sin afdøde søster efterfølgende.

I overtiden blev ydmygelsen total. Efter et godt angreb lynede Gustav Wikheim, og så blev FC København sendt hjem til hovedstaden med en snitter på 4-0 efter en svag og tam indsats.