FC Midtjylland tabte til HSV i målrig maratontest

FC Midtjylland tabte onsdag med 5-3 til tyske Hamburger SV i et opgør af tre halvlege i det tyske. Kampen var de danske mestres anden testkamp i vinterforberedelserne til forårssæsonen.

FC Midtjylland startede deres række af træningskampe i vinteropstarten glimrende ud med en 4-1-sejr over FC Fredericia i weekenden, og onsdag ventede der så en træningskamp i Hamborg mod tyske Hamburger SV fra 2. Bundesligaen.

I stedet for de traditionelle to halvlege blev kampen dog spillet over tre gange 45 minutter, så cheftræner Kenneth Andersen fik rig mulighed for at se sine spillere i aktion.

FCM-træneren startede ud med en stærk startellever, og efter 20 minutters spil kom gæsterne så også i front, da Evander sendte et indlæg ind i panden på Mayron George, der headede bolden i kassen. Et kvarters tid senere udlignede tyskerne dog, og kort inden den første pause blev det også 2-1 til HSV.

I anden halvleg kom FC Midtjylland igen med i kampen. Erik Sviatchenko afsluttede på et indlæg fra Jakob Poulsen, og selvom afslutningen blev reddet i første omgang, endte bolden alligevel i mål, da selvsamme Sviatchenko kom først på returbolden.

Efter godt 68 minutters spil bragte HSV sig dog igen i front på et frispark, og kort efter skiftede FC Midtjylland som lovet også hele holdet ud. Det hjalp dog ikke på forløbet i anden halvleg, hvor HSV også nåede at komme på 4-2.

Et kvarter inde i tredje halvleg blev det tilmed også 5-2 til hjemmeholdet, så selvom at Bozhidar Kraev scorede et drømmemål med ti minutter igen, endte tyskerne altså med at løbe med sejren på 5-3.

På fredag drager FC Midtjylland på træningslejr i Dubai, hvor der venter to træningskampe mere inden sæsonstarten. Den første af de to er imod FC Astana på næste onsdag.

FC Midtjyllands "to startellevere" til kampen mod HSV kan ses herunder.