• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

To FC Midtjylland-talenter prøvetræner i norsk klub

Michael Baidoo er allerede skiftet til FK Jerv. Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superligaens tophold har allerede udlejet midtbanespiller Michael Baidoo til FK Jerv - nu kan endnu to spillere ende i den norske klub.

Af Kenneth Jensen

Samarbejdet mellem FC Midtjylland og norske FK Jerv har af flere omgange sikret den norske klub gode spillere. Babajide David Akintola, Chuma Anene og Michael Baidoo er nogle af de spillere, der de senere år har været forbi Jerv. Sidstnævnte har netop forlænget lejeaftalen, så han er at finde i klubben i hele 2020, og han er måske ikke eneste FCM-spiller, Jerv får fat i.

Det norske medie Sunnmørsposten fortæller, at FK Jerv, der ligger i den næstbedste norske række, for tiden har besøg af to nigerianere, der kommer fra FC Midtjylland.

Læs også:Randers-back: En kæmpe bedrift at komme i top seks med vores budget

Der er tale om spillerne Sunday Oche Odeh og Jibril Antala Abubakar, og begge er fra år 2000. De spiller normalt på FC Midtjyllands U19-hold.

- Oche Odeh er en spiller, som kan dække flere positioner defensivt. Han er primært defensiv midtbanespiller, men har spillet kampe som midtstopper i en tre-back-kæde. Abubakar er en stor, stærk og en høj angriber. I første omgang er de her for at træne og vise sig frem, og så laver vi en vurdering af dem, sier daglig leder i FK Jerv Trond Christoffersen til Sunnmørsposten.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Ingen af de to spillere har fået kampe for FC Midtjyllands førstehold. Jerv sluttede på 12. pladsen i den næstbedste række i sidste sæson - ligaerne følger kalenderåret i Norge, og denne sæson er endnu ikke skudt i gang.

Læs også:Tyskere handlede i Brøndby - nu vil de snyde FCM for dyr nordmand

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Læs også:Bekræftet: Næstved henter tidligere Silkeborg-midt

Superliga

Mere Superliga

Fokus