• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FC Midtjylland tester mod danskerklubber

FC Midtjylland skal møde Rasmus Thelanders Vitesse og Christian Gytkjærs Lech Poznan i træningskampe som et led i forberedelserne til næste sæson.

Af Victor Risager

FC Midtjylland tabte 1-2 til Esbjerg fB, og dermed blev der sat punktum på en sæson, der bød på sølvmedaljer i Superligaen og guldmedaljer i pokalturneringen.
Nu venter i stedet en kort ferie til de midtjyske spillere.

Midtjyderne har nemlig ferie indtil den 17. juni, hvor de skal møde ind igen for at tage hul på forberedelserne til den kommende sæson.

I den forbindelse skal FC Midtjylland også spille tre træningskampe, hvor den første er mod netop Esbjerg fB den 28. juni.

Herefter skal de på træningslejr i Poznan i Polen, hvor de skal spille venskabskampe mod blandt andre hollandske Vitesse Arnhem, som har danske Rasmus Thelander på holdet, og de polske mestre Lech Poznan, der har den danske landsholdsangriber Christian Gytkjær i truppen. Det meddeler FC Midtjylland på sin hjemmeside.

FC Midtjyllands program:
28. juni: FC Midtjylland-Esbjerg fB
30. juni – 7. juli: Træningslejr i Polen med kampe mod Vitesse Arnhem og Loch Poznan

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.