FC Midtjylland tog sikker sejr over Randers

FC Midtjylland sikrede en overbevisende 3-0-sejr over Randers FC søndag aften.

FC Midtjylland var Randers FC overlegne, da de to hold tørnede sammen søndag aften, og de forsvarende mestre snuppede en overbevisende 3-0-sejr.

Randers FC kom ellers flyvende ud af starthullerne, hvor især Saba Lobjanidze var farlig et par gange i starten, men han formåede ikke at bringe gæsterne foran på et tidligt mål.

Som halvlegen skred frem kom de forsvarende mestre dog bedre og bedre med, og de fik mere kontrol på opgøret. Og det resulterede også i chancer til blandt andre Ayo Okosun og Mayron George. Det var dog ingen af dem, der bragte FC Midtjylland foran.

Det var i stedet Awer Mabil, som med første halvlegs sidste aktion sendte FC Midtjylland foran. Efter et hjørnespark endte bolden for fødderne af den unge australier, der benhårdt bragede bolden i mål. 1-0.

FC Midtjylland kom også bedst ud til anden halvleg, men det var Randers FC, der kom tættest på udligningen efter knap en times spil. Lobjanidze sendte et frispark ind i feltet, som Tim Sparv var tæt på at dirigere i eget mål, men heldigvis for ham var Jesper Hansen på plads i målet.

Kort efter var det til gengæld FC Midtjylland, som kom på 2-0. Joel Andersson sendte et hjørnespark ind i boksen, hvor Rasmus Nicolaisen kom højest og headede sin tredje sæsonscoring i mål.

Men de var ikke færdige. Mayron George blev sendt i dybden efter knap 73 minutter, og den chance misbrugte han ikke. Han udplacerede sikkert Carlgren i Randers-målet og scorede til 3-0.

3-0 blev også kampens slutresultat, og dermed fik FC Midtjylland en forrygende optakt til deres afgørende opgør mod Malmö FF i Europa League-kvalifikation torsdag. Sejren betyder også, at midtjyderne nu har 14 point efter syv runder, hvilket kun overgås af FC København, som har 16. Randers FC har ni point.