• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FC Midtjyllands sportschef: Interesse i Drexler fra større klubber

FC Midtjyllands sportschef: Interesse i Drexler fra større klubber
Foto: FC Midtjylland

Svend Graversen, sportschef i FC Midtjylland, bekræfter nu, at der er stor interesse omkring Dominick Drexler.

Af Kenneth Jensen

Som tipsbladet.dk kunne fortælle torsdag, er det slet ikke sikkert, at offensivprofilen Dominick Drexler, 28 år, kommer i aktion for FC Midtjylland.

Der er nemlig stor interesse i Drexler, blandt andet fra Bundesliga-klubben Mainz, og det kan ende med et salg, hvis en klub hoster op med de nødvendige millioner.

Læs også: Vildt: FC Midtjyllands store sommerindkøb kan være færdig i klubben

FC Midtylland betalte 18,5 millioner kroner for offensiv-spilleren og står ikke overraskende fast på at score en markant større sum penge på Drexler, hvis han skal væk allerede nu.

En del af forklaringen på, at han kan blive solgt, er, at aftalen mellem parterne blev lavet forholdsvis tidligt i foråret, og da Drexler fortsatte sin fine form, var der flere Bundesliga-klubber, der begyndte at melde sig interesseret.

For Drexler handler en mulig retur til Tyskland om, at han kan blive boende i sit hjemland, og at han får muligheden for at prøve sig af i Bundesligaen.

Svend Graversen, der er sportschef i FC Midtjylland, afviser ikke, at Drexler kan være fortid, inden det for alvor er begyndt.

- Vi kommenterer ikke på transferrygter, men det er klart, at vi ved, at vi har købt en meget dygtig spiller til en pris under markedsværdi, og det har selvfølgelig skabt interesse i ham fra større klubber efter den sæson, han har leveret. Men vores udgangspunkt er, at Drexler stadig skal spille for FCM, siger Svend Graversen til Herning Folkeblad.

Den tyske offensivspiller har en fireårig aftale med FC Midtjylland. De danske mestre kræver over 30 millioner kroner, hvis Mainz eller en anden tysk klub vil have fat i ham.

Dominick Drexler scorede 14 gange og lavede 12 assists i 34 kampe for Holstein Kiel.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020