• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Nordsjælland ansætter ikke en ny assistenttræner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Nordsjælland har i første omgang ikke tænkt sig at hyre en ny assistent som afløser for Søren Krogh, der tager til AaB 1. januar.

Af Ole Hoffskov

FC Nordsjælland tager fra årsskiftet afsked med assisterende træner Søren Krogh. Ja, faktisk har klubben mere eller mindre allerede sagt farvel til Krogh, der fra 2020 skal være fodboldchef i AaB. Netop AaB er FC Nordsjællands modstander i årets sidste kamp på fredag, og den har man valgt at fritage Søren Krogh fra, så der ikke opstår alle mulige spekulationer.

Når en spiller eller træner forlader en klub, er det normal procedure, at der skal ansættes en afløser, men FC Nordsjælland er på mange måder ikke en normal fodboldklub, og derfor skal der heller ikke forfattes et jobopslag i forlængelse af Søren Kroghs afsked.

Læs også:Ni Superliga-spillere kan holde tidlig juleferie

- Det er slet ikke givet, at vi henter en ny mand ind i trænerteamet. Lige nu er vi otte, og når Søren fosvinder, er vi så syv, men det er stadig et meget fint antal. Vi har også nogle akademitrænere, vi kan trække på. Jeg tror ikke, vi kommer til at hente en ny mand ind i denne sæson, og så må vi se på det igen til sommer, siger cheftræner Flemming Pedersen til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Jeg har mange assistenter, og på den måde har Søren ikke haft nogen særlig rolle. Vi har blandt andet også en Frank Hjortebjerg som first team coach, og han har meget ansvar i det daglige, så vi skal nok klare os.

Læs også:Ny AaB-chef: Jeg bliver væk fra weekendens kamp

Flemming Pedersen vil ikke helt udelukke, at FC Nordsjælland henter en ny til trænerteamet, men som sagt ligger det ikke i kortene.

- Vi er rigtig mange allerede, så hvis der skal en ny mand ind, skal vi være helt sikre på, at det er det rigtige. Jeg er dog ikke i tvivl om, at vi sagtens kan klare os med dem, vi er nu, siger cheftræneren.

FC Nordsjælland er før fredagens opgør mod AaB på ottendepladsen i Superligaen. 

Læs også:AaB har næste chef klar inden jul - tavs om FCN-boss

Læs også:FCN: Krogh har sat et stort aftryk

Læs også:AaB henter fodboldchef i FC Nordsjælland

Superliga

Mere Superliga

Fokus