• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FC Nordsjælland beholder Mikkel Rygaard og Godsway Donyoh

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Mikkel Rygaard og Godsway Donyoh bliver begge i FC Nordsjælland.

Af Ole Hoffskov

I sidste uge kunne Michael Johansen, der er agent for FC Nordsjælland-profilen Godsway Donyoh, fortælle, at der blev arbejdet på at finde en ny klub til ghaneseren, og nu er der under 12 timer tilbage for at få det til at lykkes. 

Og det er for lidt.

Jagten på en ny klub til Godsway Donyoh er indstillet, og den 24-årige FC Nordsjælland-spiller bliver dermed i Farum i hvert fald frem til januar, hvor klubjagten formentlig genoptages.

- Godsway skal ingen steder. Det har været tæt på, men for at en transfer skal blive til noget, skal der mange til en tango, og det gik ikke op i en højere enhed i denne omgang, siger Michael Johansen til tipsbladet.dk.

Beholder også Rygaard
Godsway Donyohs holdkammerat Mikkel Rygaard har også været rygtet væk fra FC Nordsjælland, og særligt AGF siges at have et godt øje til den 28-årige tekniker, der slider lidt med spilletid i Farum-klubben.

Donyoh og Rygaard deler dog skæbne denne transferdeadlinedag.

- Det er planen, at Mikkel bliver i FC Nordsjælland. Jeg har ingen forventning om, at der kommer til at ske noget på den front, lyder det fra Michael Johansen, der ligeledes er agent for den tidligere Lyngby-spiller.

FC Nordsjælland er nummer fire i Superligaen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus