FC Nordsjælland er klar til ottendedelsfinalerne: Nu venter FCK

FC Nordsjælland tog den lange vej til Hjørring, hvor de slog Vendsyssel FF ud af pokalturneringen.

Selvom der er landskampspause, så er det ikke alle steder, hvor klubkampene står helt stille. Onsdag aften skulle den sidste kamp i den danske pokalturnerings 16-delsfinaler færdigspilles.

Her var der tale om et opgør mellem Vendsyssel og FC Nordsjælland, hvor sidstnævnte tog den lange vej fra Farum op til Hjørring, og det lykkedes dem at snuppe en sejr på 2-0, som de kunne tage med sig hjem igen.

Kampens første scoring kom efter 28 minutters spil, da Clinton Antwi fik bolden i kassen til 1-0 i en første halvleg, hvor også Abu Francis og Ibrahim Sadiq havde haft nogle gode muligheder for at få scoret.

Efter pausen og med godt ti minutter tilbage af den ordinære spilletid blev opgøret lukket, da forsvarsspilleren Ulrik Yttergård Jenssen var kommet med frem og scorede til 2-0 efter et hjørnespark. FC Nordsjælland lavede et par hurtige pasninger, som endte med, at Antman sendte bolden mod fjerneste stolpe, hvor nordmanden dukkede op og scorede.

Det lykkedes aldrig for Hjørring-klubben at komme tilbage derfra, og den sidste klub til ottendedelsfinalerne er fundet.

Lodtrækningen til næste runde er allerede blevet foretaget, og her blev det fastlagt, at FC Nordsjælland skal møde de danske mestre fra FC København, som fik slået Hillerød ud efter straffesparkskonkurrence i deres kamp.