FC Nordsjælland fik uafgjort i hollandsk test

På træningslejren i Holland spillede FC Nordsjælland 1-1 mod Heracles søndag eftermiddag.

Lige nu forbereder Superliga-mandskaberne sig på den kommende sæson. FC Nordsjælland er på træningslejr i Holland, og i holdets anden test blev det til 1-1 mod Heracles, som til daglig spiller i den hollandske Eresdivision.

Holdene gik til pause med 0-0, men i anden halvleg kom der mål i opgøret. Først var det Godsway Donyoh, der bragte de danske gæster i spidsen, men kort efter fik hollænderne udlignet.

Det fremgår af FC Nordsjællands egen liveopdatering på Twitter, at der var tale om en ret lige affære, hvor begge hold havde perioder med dominans.

Træningskampen var den første af tre under opholdet i Holland. Således går det igen løs onsdag, når danskerne står over for FC Utrecht, inden det lørdag er græske PAOK, der er modstanderen.