FC Nordsjælland smed sejren i dramatisk lokalopgør mod Lyngby

Lokalopgøret mellem FC Nordsjælland og Lyngby udviklede sig dramatisk.

FC Nordsjælland var favoritter i hjemmekampen mod Lyngby, men efter otte minutter var det udeholdet, som bragte sig i front. Jeppe Brandrup nåede højest efter et hjørnespark fra Mikkel Rygaard, og så pandede højrebacken bolden i nettet.

Det fik Lyngby-mandskabet til at spille uden risiko i deres spil, og der blev sparket mange lange bolde om mod Kim Ojo, der fik tjansen som opspilsstation i fraværet af Mayron George.

Derimod havde FC Nordsjælland problemer med at skabe chancer mod et kompakt Lyngby-hold, og der måtte et frispark til fra Emiliano Marcondes til at teste Mikkel Andersen i udeholdets mål. Lyngby-keeperen blev dog ikke for alvor presset af Marcondes' afslutning i første halvleg.

Derimod så Andersen rigtig skidt ud, da Marcondes igen forsøgte sig med et frispark i begyndelsen af anden halvleg. Den kommende Brentford-spillerne afslutning dykkede og strøg under Lyngby-målmanden, der græmmede sig.

Kort efter var den igen galt i Lyngby-defensiven. Denne gang slap Mathias Jensen nemt igennem, og hans kiksede afslutning ramte Michael Lumb på benet, hvorefter bolden strøg ind i nettet til et selvmål.

10 minutter efter pausen var kampen nu vendt på hovedet, og FC Nordsjælland havde fuld kontrol over kampen. Lidt senere fik hjemmeholdet en ny fordel, da Mikkel Rygaard blev udvist efter en batalje med Karlo Bartolec, som samtidig fik et gult kort.

Lyngby pressede på for en scoring, og selvom FC Nordsjælland flere gange lurede på kontra, var det Thomas Nørgaards tropper, der i sidste minut fik scoret. Indskiftede David Boysen udlignede til 2-2 efter et hjørnespark, og dermed har Thomas Nørgaard fortsat ikke tabt som Lyngby-træner.

Hos FC Nordsjælland må Kasper Hjulmand ærgre sig over, at hans hold ikke formåede at lukke kampen med en spiller i overtal.