FC Nordsjællands håbløse opspilsfejl kostede dyrt

OB fik sejren efter Anders K. Jacobsen og Rasmus Festersen scorede målene i 2-1-sejren.

OB startede kampen glimrende, og havde mange farlige chancer til blandt andet Rasmus Falk, mens FC Nordsjælland havde svært ved netop dét. At skabe chancer.

På trods af det åbenlyse spilovertag havde OB i kampens første kvarter svært ved at få prikket bolden i kassen, men det skete endelig, da Anders K. Jacobsen modtog bolden på midten af banen. Herfra tonsede OB-angriberen igennem og endte alene med David Jensen, og herfra fik han tacklet bolden i kassen til 1-0.

Herefter bølgede spillet en del frem og tilbage, men FC Nordsjælland fik også bragt sig selv ind i kampen, da Tobias Mikkelsen blev spillet fri af Stanislav Lobotka. Kantspilleren tog et træk forbi en fremstormende Sten Grytebust og fra en skarp vinkel fik han sendt bolden i målet.

I starten af anden halvleg troede OB, at de havde fået bragt sig foran med 2-1, da Hallgrimur Jonasson sendte bolden i målet. Dommer Anders Poulsen markerede også til mål, men da linjedommeren havde flaget oppe blev målet annulleret for offside.

Forløsningen for OB, der dominerede spillet i anden halvleg, kom efter 77 minutter, da David Jensen spillede en håbløs bold ud i fødderne på Stanislav Lobotka, der meget dumt forsøgte at vende med bolden. Det fortrød han hurtigt, da Rasmus Festersen kunne opsnappe bolden og sende den ind bag David Jensen til 2-1.

Selvom FC Nordsjælland kom meget, meget tæt på blev det ikke til scoring for nordsjællænderne, der tabte kampen 3-1 efter Rasmus Falk på fabelagtig vis scorede til 3-1 kort før tid.