• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

FC Nordsjællands Kofod: Batterierne er blevet ladet op

Efter et par hårde uger med europæisk fodbold er batterierne hos de unge FC Nordsjælland-spillere nu blevet ladet op. Sådan lyder det fra midtbanemanden Magnus Kofod Andersen.

Af Sylvester Guldberg Røn

FC Nordsjælland slog søndag Vejle med 2-0 hjemme på Right To Dream Park. Det var nordsjællændernes tredje kamp på ti dage, efter at FCN havde været ude i hårde europæiske opgør med serbiske Partizan Beograd. 

Nu er FC Nordsjælland ude af Europa League-kvalifikationen. Det har betydet, at FC Nordsjælland har haft en hel uges forberedelse til søndagens kamp mod AC Horsens, og det har ifølge Magnus Kofod Andersen gavnet truppen.

- Det har været rigtig godt for os alle sammen. Først med et par fridage efter sejren over Vejle, så vi har fået ladet batterierne op. Og derefter den ekstra tid til forberedelse og forhåbentlig flere kræfter end mod Vejle hele kampen igennem, siger Magnus Kofod Andersen til FCN’s hjemmeside.

Søndagens kamp er endnu en hjemmekamp for FC Nordsjællands vedkommende, og kampen mod AC Horsens sparkes i gang klokken 12.00.

Superliga

Mere Superliga

Fokus