• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

FC Nordsjællands nye stjerneskud ved, at han har store sko at fylde ud

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Superliga-klubben FC Nordsjælland har solgt ud af guldet denne sommer, men nye, dygtige spillere er på vej frem. En af dem er Isaac Atanga.

Af Kenneth Jensen

FC Nordsjælland brugte torsdagen på at forlænge aftalerne med seks af klubbens unge og talentfulde spillere, og flere af dem har allerede vist store kvaliteter på førsteholdet, og at der er noget meget spændende på vej.

En spiller som Isaac Atanga har fået en strålende start på sæsonen i Superligaen, hvor den 18-årige kantspiller har scoret to gange i sæsonens to første kampe.

Atanga fylder 19 år på mandag, og han er godt klar over, at det er store sko, han skal udfylde.

Ghaneseren spiller nemlig positionen som højre kant for FC Nordsjælland - en position, han har overtaget fra Andreas Skov Olsen, der er blevet solgt til italienske Bologna.

Selv om Skov Olsen er bedst med venstre, og Isaac Atanga er bedst med højre, er den danske offensivspiller en spiller, som Atanga har studeret og lært af.

- Andreas er en god spiller og var en vigtig spiller i sidste sæson, så at jeg skal ind og spille den plads er en stor rolle at skulle udfylde. Men jeg er klar til at gøre alt, hvad jeg kan for holdet. Det er nogle store sko, der skal fyldes, men jeg må tage det ét skridt af gangen, siger Isaac Atanga til Frederiksborg Amts Avis og forklarer:

- Jeg så meget på ham. Selv om han er venstrebenet, så holdt jeg meget øje med, hvordan han spillede. Jeg har lært meget af ham som spiller.

Atanga scorede faktisk med sin venstre fod mod FC Midtjylland - afslutningen blev godt nok rettet af og sejlede ind over målmand Jesper Hansen, men målet tæller jo.

Ghaneseren har indtil videre spillet fire Superliga-kampe i sin karriere, og han har to kasser på cv'et.

Superliga

Mere Superliga

Fokus