• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC København-angriberen Cesar Santin er blevet sat i forbindelse med spanske Villarreal.

Af Johnny Wojciech Kokborg

Cesar Santin var med i FC Københavns flotte comeback mod FC Midtjylland i sæsonpremieren, hvor han bidrog med to mål. Og noget tyder på, at han måske fremover skal score sine mål i Spanien.

Ifølge den spanske avis El Periodico Mediterraneo er Santin en af flere angribere, der bliver sat i forbindelse med et skifte til spanske Villarreal, der også har danske Nicki Bille på kontrakt, som dog er udlejet til Rayo Vallecano i øjeblikket.

Avisen skriver, at Santin er blevet tilbudt til Villarreal, som i sidste sæson rykkede ud af La liga og i denne sæson derfor skal spille i den næstbedste spanske række.

Det er angiveligt problemer med at hente den argentinske angriber Lucas Viatri fra Boca Juniors til klubben, der har åbnet op for en anden mulig angribertilgang for Villarreal.

Boca Juniors er i færd med at sælge en af klubbens andre angribere, Pablo Mouche, og vil ikke være alle klubbens angribere foruden, og derfor er den et-årige lejeaftale, som klubberne imellem har aftalt på plads, kommet i fare.

Santin er dog ikke den eneste angriber, der bliver kædet sammen med Den Gule Ubåd. Også Javi Guerra fra Valladoid nævnes som et muligt transferemne.

Cesar Santin har spillet for FC København siden 2008, hvor han kom til fra svenske Kalmar FF. Han har spillet 118 Superliga-kampe og scoret 53 mål for københavnerne.