FCK arbejder sejren hjem mod Randers

FC København leverede ikke sprudlende spil og gav flere chancer væk end sædvanligt, men vandt alligevel 2-0 over Randers FC.

FC København fik en fantastisk start på forårssæsonen med en stor sejr over OB, mens Randers FC leverede en mindre overraskelse med sejr ude mod AaB. Derfor var det to hold, der indledte foråret på bedst tænkelig vis, som i dag skulle duellere om point til tabellen.

Fra kampens start forsøgte Randers FC at gå højt på FC København. Et indlæg efter fem minutter kom for fødderne af Benjamin Stokke, men Jonas Wind reddede bolden med en glidende tackling.

FC København kom også frem til chancer, da de brød igennem i højresiden, hvor Peter Ankersen kom til baglinjen i feltet, men målmand Patrik Carlgren fik fat i indlægget.

Efter 22 minutter fik Robert Skov bolden på kanten af feltet, og den røg i fødderne på Rasmus Falk, der kørte rundt med Erik Marxen og sparkede bolden ind med ydersiden.

I samme situation løb Dame N’Doye direkte ind i Nicolai Poulsens skulder, og N’Doye røg direkte ned i jorden, men efter lægehjælp var han i stand til at spille videre.

En kæmpe misforståelse mellem Peter Ankersen og Denis Vavro var lige ved at være fatal, da Mikkel Kallesøe kom alene mod mål, men han sendte afslutningen uden for målrammen.

FC København kom stærkt ud fra anden halvleg, hvor Rasmus Falk fik et tilbud på kanten af feltet, som Patrik Carlgren dog ingen problemer havde med at redde.

Randers FC ville dog også være med, hvor Saba Lobjanidze efter 49 minutter førte bolden frem, afleverede til Marvin Egho, som dog bragede lige forbi mål.

Lidt efter fik Benjamin Stokke en stor friløber, men han formøblede chancen ved at lave skudfinter flere gange, inden han driblede ud af feltet igen.

FC København gik sat sig godt på bolden, men de kunne ikke finde nøglen til at bryde den solide Randers FC-defensiv op.

Med et kvarter igen blev Emil Riis vist ud efter at sparke Denis Vavro i halsen, og overtallet skulle FC København ikke bruge mange minutter på at udnytte. Hurtigt blev Dame N’Doye spillet fri, og han udplacerede uden problemer målmanden og gjorde det til 2-0.

Det røde kort lagde en dæmper på kampen, som FC København satte sig tungt på. Udeholdet spillede bolden rundt i egne kæder det meste af afslutningen og kørte sejren hjem på 2-0.