• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

FCK bekræfter: Fem-årig kontrakt til Mussis

FCK bekræfter: Fem-årig kontrakt til Mussis
Illustration

FC København har bekræftet, at Franco Mussis skifter til klubben til sommer på en fem-årig aftale. 

Af Martin Davidsen

FC København har nu offentliggjort, at klubben har skrevet kontrakt med argentinske Franco Mussis. Spilleren tiltræder i klubben til sommer på en fem-årig aftale, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

FC Københavns sportsdirektør Carsten V. Jensen glæder sig over, at aftalen nu er på plads efter et langt forløb. 

- I forbindelse med rekognoscering og oparbejdelse af netværk af nye scoutingområder i Sydamerika i efteråret, stødte vores chefscout, Lars Højer, på en spiller med et talent, han bare ikke kunne få øjnene fra. Herfra har vi brugt tid på at dokumentere Mussis live og på diverse platforme. Vi er derfor ikke i tvivl om, at vi i Mussis får en spiller til klubben med store kvaliteter både offensivt og defensivt. Han skal skoles til vores måde at spille på, ingen tvivl om det, men fra dag et vil det være tydeligt for enhver, at her er en spiller der ofrer sig for holdet og klubben, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse. 

- Dette har været det længste forhandlingsforløb i mine godt 7 år på posten, og derfor glæder vi os ekstra over, at en aftale er på plads. La Plata havde et stort ønske om at beholde Franco sæsonen ud, da han er en vigtig spiller på deres hold i en svær tid. Og den konstruktion passer os godt, da der er tale om en ung mand, der skal flytte til den anden ende af verden. Derfor mener vi, at det er vigtigt at give ham de bedste forudsætninger for, at han kan falde til på alle områder hurtigst muligt efter skiftet. Nu får han et halvt år til at forberede sig mentalt på skiftet og få lært sig nogle nødvendige sprogkundskaber. Så vi glæder os over, at have sikret os en spiller i god tid, og nu kan både han og vi se frem til sommer, tilføjer han.

Franco Mussis har gennemgået lægetjek og forhandlinger med FC København, og han tager nu tilbage til Argentina for at spille sæsonen færdig i Gimnasia La Plata.

Når han tiltræder i FC København, bliver han tildelt trøje nummer 7.