• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCK bekræfter Joronen-salg: Vi har fået et rigtig godt bud

Jesse Joronen er nu Serie A-spiller. FC København har solgt ham til Brescia, bekræfter klubben. Ståle Solbakken forklarer salget med, at italienerne har afgivet et godt bud.

Af Anders Dehn

Det kommer næppe som noget stort chok, men nu er det i hvert fald officielt: Jesse Joronen skifter FC København og Superligaen ud med Brescia og Serie A. Det bekræfter de danske mestre på deres hjemmeside.

Målmanden kom til FCK for et år siden og nåede således bare en enkelt sæson for klubben, før han altså nu tager næste skridt. Det forløb er manager Ståle Solbakken godt tilfreds med.

- Ikke mindst i kampene mod Atalanta (Europa League-kvalifikationen, red.) leverede han præstationer på meget højt niveau og holdt clean sheet over to kampe plus forlænget spilletid mod det mest scorende hold i den seneste sæson i Serie A, siger Solbakken.

- Hans præstationer for os har naturligvis også øget interessen for ham, og vi har fået et rigtigt godt bud fra Brescia, som vi er blevet enige med. Det giver Jesse en stor mulighed, og vi er tilfredse med handlen.

FC København fortæller ikke noget om prisen på 26-årige Joronen, men den skulle ifølge både danske Ekstra Bladet og italienske gianlucadimarzio.com ligge på godt 37 millioner kroner. Altså fem gange så meget, som FCK gav for ham for et år siden.

Dog skal nogle af beløbet formentlig sendes i retning af AC Horsens, hvorfra Joronen kom til FCK.

Superliga

Mere Superliga

Fokus