FCK fik lussing af giftigt russisk mandskab

Der er plads til forbedring for FC København, som mandag tabte med 0-5 i Dubai til russiske Zenit.

Nyindkøbet Robert Skov var med fra start, og den tidligere Silkeborg-profil var en af de bedste for FC København i de omkring 60 minutter, han fik på banen, men FCK fik ikke just noget godt resultat ud af opgøret mod Zenit.

De danske mestre er aktuelt på træningslejr i Dubai, hvor Ståle Solbakken skal forsøge at gøre sit mandskab klar til mødet med Brøndby IF i DBU Pokalen den 4. februar, inden der venter Superliga-fodbold og Europa League mod Altetico Madrid.

FCK fik dog en russisk lussing, da det endte med et nederlag på 0-5.

Ståle Solbakken, der stillede med en startopstilling, der ligner det bedste, han kan stille med i øjeblikket, kom bagud med 0-1 efter 18 minutters spil, og ved pausen var FC København bagud med 0-3.

FC København havde selv muligheder, men chancer til blandt andet Peter Ankersen blev ikke udnyttet, og i anden halvleg skiftede Zenit 11 mand ved anden halvlegs start, mens FC København stille og roligt skiftede meget ud, som halvlegen skred frem.

To gange yderligere scorede Zenit altså, og så endte det med et nederlag på 0-5 for FC København.

Næste opgave for mandskabet er torsdag, hvor FCK møder Guangzhou Evergrande.