FCK fik vendt chokstart mod Hobro

FC København kom bagud efter bare få minutter, men et frisparksmål fra Robert Skov var med til at vende opgøret på hovedet og sikre løverne tre point mod Hobro IK.

Mens der var stor spænding om top seks i de andre Superliga-kampe, var det et helt andet spil mellem FC København og Hobro IK. Hjemmeholdet skulle holde afstand til FC Midtjylland, mens Hobro IK skulle holde sig væk fra sidstepladsen.

Det var en sand chokstart, da Edgar Babayan blev sendt dybt, og han tog udfordringen i feltet og afsluttede på kassen til 1-0 til nordjyderne.

Efterfølgende lagde FC København et massivt pres på Hobro IK, som imidlertid ikke gav meget væk. Ti minutter inde i kampen rev Jonas Brix-Damborg Robert Skov ned uden for feltet, og frisparksskytten knaldede den sikkert i mål og udlignede.

Det var FC København, som var mest på bolden, men Hobro IK fik også skabt fremadrettet spil. FC København havde samtidig problemer med at spille sig igennem udeholdets betondefensiv.

Efter 30 minutter fandt Rasmus Falk med en dyb stikning Dame N’Doye, som klaskede bolden i mål, men der blev korrekt dømt for offside i situationen.

Der skulle en genialitet til fra Rasmus Falk, før FC København kom foran. Falk driblede på kanten, afleverede til Jonas Wind, som sendte bolden ud til Pierre Bengtsson. Svenskeren sendte den første gang ind til Dame N’Doye, der med indersiden scorede til 2-1.

Som følge af målet satsede Hobro IK offensivt, og det var noget overraskende nordjyderne, som var spilstyrende. FC København fik imidlertid også chancer, og Viktor Fischer fik en enorm chance lige foran målmanden, men Jesper Rask fik reddet bolden.

Bare minutter senere blev kampen lukket, da en stor misforståelse i Hobro IK-forsvaret gjorde, at bolden fandt vej til Jonas Wind, som lukkede og slukkede til 3-1.

Dette resultat betyder, at FC København går ind til mesterskabsslutspillet som nummer et, mens Hobro IK ligger på 13. pladsen kommer i nedrykningspulje med Vendsyssel FF.