Høgli skadet, da FCK's reserver tabte i Midtjylland
2016-02-10 14:59
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

FC København besejrede AIK Stockholm 1-0 efter et sent selvmål af svenskerne.

FC København var onsdag eftermiddag i ilden igen i Dubais solskin, da holdet mødte AIK Stockholm i en testkamp. Modsat opgøret mod Malmö FF i fredags havde Ståle Solbakken valgt at spare et par af de største profiler, og det betød blandt andet, at spillere som Mathias Zanka Jørgensen, Nicolai Jørgensen og Ludwig Augustinsson stod over.

Til gengæld var der minutter til talenter som Joel Felix, Julian Kristoffersen og ikke mindst Aboubakar Keita, der startede inde.

Det blev dog aldrig nogen festlig forestilling mellem de to hovedstadsklubber, men FCK fik for anden testkamp i træk hevet en 1-0-sejr i land.

Den første rigtig store mulighed i kampen tilfaldt Andreas Cornelius efter godt en times spil. Federico Santander pillede bolden fra den tidligere FCK-spiller Jos Hooiveld, inden han lagde den skråt bagud til Cornelius, der afsluttede forbi mål.

I slutminutterne fik FCK-angriberen dog taget revanche, da han var impliceret i sejrsmålet. Med to minutter tilbage satte Peter Ankersen Bashkim Kadrii i scene, og han flugtede bolden ind mod Andreas Cornelius, men den ramte i stedet AIK's Haukur Hauksson, der sendte den i eget net til 1-0.

FCK møder på søndag Guangzhou Evergrande i den sidste testkamp på Dubai-turen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO