Peter Ankersen øjner første FCK-mål: Jeg stræber efter det
2016-02-25 15:40
Foto: tipsbladet.dk

Peter Ankersen ser frem til sæsonstarten i FC København, hvor ét mål overskygger alt andet: Mesterskabet skal hjem.

Efter lang tids venten er det alvor på søndag, når FC København indleder forårets jagt på mesterskabet med en hjemmekamp mod Esbjerg.

Superligaens aktuelle førerhold har vundet alle sine testkampe, og derfor er der selvtillid at spore i truppen. Det melder højrebacken Peter Ankersen.

- Det ser meget godt ud. Vi har finpudset en masse og haft en god opstart. Selvfølgelig avler sejre selvtillid, og vi har vundet alle vores testkampe, men det betyder ikke, at vi kan være sikre på noget. Det er en hård og svær opgave, der venter, men hvis vi præsterer optimalt, er jeg sikker på, at vi får et godt resultat, siger Peter Ankersen til tipsbladet.dk.

Han ser gode muligheder for, at guldet kommer til København.

- Vi ligger nummer et ved vinterpausen, og vi sluttede godt af i efteråret. Der er stadig plads til forbedring, for vi smed også nogle point undervejs, der kan kategoriseres som dumme. Selvom vi selvfølgelig gerne vil gå gennem foråret uden at tabe, ved vi, at der vil komme svære kampe undervejs. Men jeg synes, at vi har kvaliteterne og truppen til at vinde det danske mesterskab, siger Ankersen, der er opmærksom på konkurrencen fra Aab og FC Midtjylland.

- AaB sluttede godt af i efteråret, og det bliver spændende at se, hvordan de fortsætter. FC Midtjylland startede godt i efteråret og har været i gang en uge tidligere end os andre, men det kan både være en fordel og en ulempe. Det bekymrer vi os ikke om, for vi har fokus på os selv. Vi ser frem mod kampen mod Esbjerg, og vi kommer til at gøre det på den kedelige måde gennem hele foråret ved at tage en kamp ad gangen, siger han. 

Først venter altså Esbjerg på hjemmebane på søndag, og Peter Ankersen mener, at FCK skal jagte sejren med alle midler. Det pæne spil må gerne vente.

- Det bliver en typisk premierekamp, hvor det ikke er sikkert, at spillet kommer til at flyde, selvom vi har fået en ny og flot græsplæne. Det tager tid at blive spillet sammen, men vi har bare fokus på at vinde, og det betyder ikke noget, at det kan blive grimt. Vi skal bare gøre, hvad der skal til, for at vi vinder kampen, siger Peter Ankersen.  

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO